Stichting SHAMAJO

Wij van TwistFM willen graag meer bekendheid geven aan deze fantastische stichting: SHAMAJO.
Via via kregen wij informatie over deze stichting en ik schaamde me ervoor nog nooit iets hierover gehoord te hebben.
En nu denk ik dat ik ook niet de enige ben.
Ik zou iedereen willen vragen die dit bericht leest en zich betrokken voelt bij deze stichting om zich ook in te zetten zodat ze hun fantastische werk kunnen voortzetten.
Hieronder een kopie van de website.
Voor veel en veel meer informatie neem een kijkje op de website en vertel dit door: http://shamajo.nl

Wensstichting SHAMAJO wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland verbeteren. Zij zijn onze VIP’s. Samen met vrijwilligers, sponsors en zorginstellingen komen we op voor hun belangen. Hun welbevinden en wensen staan centraal. We organiseren daarom diverse evenementen en vervullen hartenwensen om de VIP’s ‘onbeperkt’ te laten genieten.

Onze missie

Wensstichting SHAMAJO wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland structureel verbeteren. Wij komen op voor hun belangen omdat ze dat zelf niet kunnen.

Met een enthousiaste groep van vrijwilligers, sponsors en betrokken zorginstellingen, werken wij aan bewustwording en educatie op het gebied van optimale zorg en aandacht voor (ernstig) meervoudig gehandicapten. Zij zijn onze VIP’s. Hun welbevinden en wensen staan centraal.

We organiseren daarom diverse activiteiten en vervullen individuele wensen om de VIP’s ‘onbeperkt’ te laten genieten.

Onze visie

De zorg en aandacht voor de leefomstandigheden van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland biedt ruimte voor verbetering. Wordt er genoeg gedaan om hun welbevinden te optimaliseren? Wij denken van niet. Dat kan en moet anders.

Wensstichting SHAMAJO gaat voor een Nederland waarin de behoeften van (ernstig) meervoudig gehandicapten herkend, erkend en optimaal ingevuld worden. Dat kan alleen als alle betrokkenen de belangen van deze mensen centraal stellen.

Om dat te bereiken werkt SHAMAJO aan bewustwording en educatie, onder andere door het organiseren van evenementen die (ernstig) meervoudig gehandicapten ‘onbeperkt’ laten genieten.