In de jaren 80 was ik 10,5 jaar piraat op de FM.
Daarna ben ik een poosje stilgeweest.
Toen de pc er kwam ben ik bij een zender terecht gekomen genaamd, piratenhits, uit Enschede.
Daar ben ik een tijd bezig geweest in de chat totdat een vriend een eigen zender begon en mij vroeg of ik live wilde draaien bij hem.
Valentino uit rozenburg. Daar had ik wel oren na dus zo gezegd zo gedaan. Na een paar maanden stopte hij en vroeg of ik de zender op mijn naam wilde hebben, dat was voor mij geen probleem.
Daarna stopte ik met die zender na een ruime tijd gehad te hebben.
Toen ben ik gaan draaien bij spaceshuttle in België.
Na een tijd werd de eigenaar ziek dus zei ik hem laat ons maar verder draaien met jou naam dan kunnen we groter worden. Hij zei niets hierover, tot ik te horen kreeg van bekende dat hij definitief ging stoppen.
Dat was een klap want alex draaide daar toen ook, dus ja daar ging
’s nachts de stekker eruit maar de andere dag hadden bekende station weer een site voor ons gemaakt en zijn we doorgegaan onder de naam Goldeneagles.
Ik ben gestopt toen mijn vrouw ons verliet een jaar later werd mij gevraagd of ik wilde draaien bij radio Manuela.
Eerst afgehouden want was er nog niet aan toe. Een maand later werd me weer gevraagd dus ja eens piraat altijd piraat dus daar ook gedraaid.
Maar op den duur zat ik bijna elke avond daar te draaien en dat werd me te zwaar ben daar gestopt en zeiden tegen me dat ze dat niet hadden verwacht maar ik runde de boel niet. Toen hoorde ik van alex dat hij weer was gaan draaien bij jullie zender, TwistFM.
Hij vertelde me het een en ander over jullie zender en ik zei gelijk ja maar ik draai graag alles dat wat ik gewend ben jullie regels werden soepeler alleen geen piraten muziek. Mag wel op verzoek en toen zat ik in twijfel van ja of nee zou het nog lukken en ja het lukte me nog.
Dus vandaar nu bij jullie kan het niet laten om voor de mensen te draaien en ik doe het met veel plezier zit al te lang in die muziek wereld om eruit te blijven.

Ik zou het erg leuk vinden wanneer jullie bij mij verzoeknummers aan komen vragen.
Want You Control The Music.

Follow TwistFM